Address:4. jula 107

Location: Podgorica

Phone:+382 20 623 402

Website URL: www.optimalmed.me

Oftalmološka klinika “Optimal” je osnovana 2011.godine u Podgorici i, kao takva, posvećena je prevenciji, dijagnostici, ispitivanju, liječenju i kontroli očnih bolesti. Najsavremenija medicinska oprema vodećih zemalja proizvođača i eminentni doktori iz Rusije omogućavaju najsigurnije pružanje usluga u liječenju oka, od detaljnog pregleda na aparatima nove generacije do zahtjevnih hirurških zahvata i laserskog uklanjanja dioptrije. Zbog svojih rezultata na polju oftalmologije, klinika “Optimal” je postala sinonim za kvalitetno, sigurno i bezbjedno liječenje.

Klinika je smještena u savremeno opremljenom prostoru koji nudi optimalne uslove za rad ljekara i boravak pacijenata. Pored dostupnosti soba za pacijente, naša zdravstvena ustanova nudi i mogućnost korišćenja komfornog apartmana za pacijente iz drugih gradova i njihove pratioce.

Cilj i misija „Optimala” su pružanje kvalitetnih oftalmoloških usluga i brige o pacijentima- optimalno sve na jednom mjestu. Naša klinika je klinika nove generacije, u kojoj se realizuje princip individualnog pristupa svakom pacijentu.

Briga o pacijentima je organizovana po evropskim standardima, uz visoko kvalifikovani kadar ruskih doktora i savremenu medicinsku tehnologiju.

Široku dostupnost naši husluga omogućavamo i kroz saradnju sa državnim zdravstvenim sektorom na svim nivoima. Pacijentima, pored visokog kvaliteta opreme i liječenja, nudimo i pristupačne cijene naših usluga. I u buduće ćemo, kao i do sada, primjenjivati sva naša znanja i iskustva, kako bi sačuvali Vaš vid.

Specijalnosti

  • Oftalmologija

Doktori

Dr. Med. Sci. Sergej Alpatov - Oftalmologija

Lokacija