O nama

Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu je posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Nigdje nećete naći, na tako malom prostoru, toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina – osim u Crnoj Gori. Ujutru se možete probuditi na prekrasnoj obali Jadranskog mora, ručati na jezeru, a uveče uživati šetajući planinama Crne Gore. Crna Gora je mjesto koje vas nece ostaviti ravnodušnim.

“Najljepši susret zemlje i mora u trenutku rađanja naše planete” (DŽ. G. Bajron) stvorio je mnoge male uvale i veliki Bokokotorski zaliv, skrivene, divlje plažice i trinaest kilometara dugu, ljekovitu, Veliku plažu.

Na samom jugu velikog plavetnila Jadranskog mora, u njedrima balkanskih planina, smještena je Crna Gora. Ova lepotica divlje prirode obasuta je superlativima kakve bi svi poželjeli. Na malom prostoru, okupili su se : more sa predivnim plažama, rijeke sa jedinstvenim kanjonima, bistra jezera i gorostasne planine. Takva ljepota oduzima dah i pri prvom susretu svaki putnik vječno ostaje zaljubljen u Crnu Goru.